1xbet betist supertotobet
Bugun...



Cangarlar’dan brunch ve ücretsiz check-up

Hyundai Antalya bayisi Cangarlar Otomotiv geleneksel brunch ve ücretsiz check-up günlerinin beşincisini düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 05-03-2020 16:49

Cangarlar’dan brunch ve ücretsiz check-up

Hyundai Antalya bayisi Cangarlar Otomotiv geleneksel brunch ve ücretsiz check-up günlerinin beşincisini düzenledi. Cangarlar Plaza’da yapılan brunc ve check-up gününe Hyundai kullanıcıları büyük ilgi gösterdi. Katılımcılara kahvaltı ikramı yapılırken, bazı misafirler de ücretsiz check-up imkanından yararlanarak araçlarının güncel durumu hakkında uzmanlardan görüş aldılar.

Büyük indirim fırsatı

Araçlar uzman teknisyenler tarafından serviste detaylı incelemelerden geçirildi. Araçlarda eskiyen, yıpranan parçaların tespiti, özellikle muayene zamanı yaklaşan araçlar açısından erken bir uyarı oldu. Bazı kullanıcılar ihtiyaçları doğrultusunda araçlarının yedek parça ve işçilik hizmetlerinden de indirimli yararlanma imkanı buldu. İlk kez servise gelen Blue Card sahipleri yedek parça ve işçilikte yüzde 30 gibi bir indirim fırsatından haberdar oldular.

Artık bir gelenek oldu

Brunch ve ücretsiz check-up günü konuklara yeni araçların tanıtılması ve deneme sürüşleri ile devam etti. Konuklara verilen çeşitli hediyeler ile brunch sona erdi. Hyundai Cangarlar Genel Müdürü Hakan İbaç, brunch gününün artık bir gelenek olduğunu ve bundan sonra da devam edeceğini belirterek, Hyundai dostlarının katılımından son derece mutlu olduklarını söyledi. İbaç, özellikle ücretsiz check-up günlerinin Hyundai kullanıcıları için çok önemli bir fırsat sunduğunu ifade ederek, ilerleyen dönemlerde check up günlerinin devam edeceğini ve Hyundai kullanıcılarını tekrar etkinliklerimize davet edeceklerini söyledi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER OTOMOTİV Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI