Bugun...



TOGG’dan asgari ücretli kampanyası!

Asgari ücretin enflasyon altında ezilmesiyle, alınan ücret çerez parasına döndü. TOGG, öyle bir sistem yapacak ki, asgari ücretli de sıfır otomobil alabilecek. İşte, yeni sistemdeki detaylar…

facebook-paylas
Güncelleme: 09-06-2024 14:49:08 Tarih: 09-06-2024 14:43

TOGG’dan asgari ücretli kampanyası!

Türkiye’deki ekonomik sıkıntılar, asgari ücretlinin adeta belini büktü. Otomobil sektöründeki kriz ise fiyatları her geçen gün zirveye taşıdı. Sıfır otomobil almak hayal bile olmaktan çıktı. Asgari ücretlinin imdadına TOGG yetişti.

Ekonomik kriz yediden yetmişe herkese yansıdı. Otomobil pazarındaki satışlar adeta durma noktasına geldi. Galeriler ellerindeki otomobilleri satamadı. Otomobil pazarındaki düşüşü canlandırmak için birkaç uygulama devreye sokuldu. Peki, otomobil pazarındaki ateş sönecek mi?


Asgari ücretli ya da düşük aylıkla çalışanlara sıfır otomobil almanın yolunun açan çalışmanın detayları belli olmaya başladı. TOKİ evlerinde uygulanan benzer bir satış sisteminin TOGG’un yeni B-SUV modelinde de düşük gelire sahip kesimlere uygulanacağı söyleniyor.


TOGG SATIŞINDA DÜŞÜŞ YAŞANMADI


Ancak yapılan çalışmanın en ses getireni ise asgari ücretli ya da düşük aylıkla çalışanlara sıfır otomobil almanın yolunun açan çalışma olacak. Otomobil piyasasında satışlar resmen durma noktasına gelirken, TOGG ciddi bir satış rakamı yakaladı. TOGG’un dar gelirlilere yönelik bir satış sistemi üzerinde çalışıyor.


ASGARİ ÜCRETLİYE TOGG KAMPANYASI


Satış listesine en son B-SUV şeklinde bir versiyonu da yakın tarihte ekleyecek olan TOGG'un aynı zamanda düşük gelirlilere yönelik bir kampanya başlatacağına kesin gözü ile bakılıyor. Bu kez araç alma şartları içinde yüksek gelirli değil düşük gelirli olmak yer alacağı iddia ediliyor.


TOKİ SİSTEMİ TOGG’DA UYGULANACAK

İddialara göre, TOKİ evlerinde uygulanan benzer bir satış sisteminin TOGG’un yeni B-SUV modelinde de düşük gelire sahip kesimlere, uzun vadeli, düşük taksitli ödemelerle araç sahibi olma imkanı tanınacak.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER OTOMOTİV Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI