1xbet betist supertotobet
Bugun...



Cangarlar Otomotiv 2019’u çifte ödül ile kapattı

2019 yılında otomotiv pazarı daralsa da Hyundai Antalya bayisi Cangarlar Otomotiv hedeflerine ulaşarak perakende satış Türkiye ikinciliği ve Antalya’da markalar arasında satış üçüncülüğünü kazanmayı başardı

facebook-paylas
Güncelleme: 25-02-2020 14:07:54 Tarih: 25-02-2020 11:55

Cangarlar Otomotiv 2019’u çifte ödül ile kapattı

Hyundai Antalya Bayisi Cangarlar Otomotiv, 2019 yılını çifte ödül ile kapattı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde yapılan Hyundai bayi satış ve servis müdürleri toplantısında iki ödül birden alan Cangarlar Otomotiv, bir önceki yıla göre başarı çıtasını yükseltti. Bir önceki yıl perakende satışta Türkiye üçüncüsü olan Cangarlar 2019’da ise ikincisi sıraya yerleşti. Cangarlar ayrıca bölgesinde en yüksek satış gerçekleştirme ödülünün de sahibi oldu.

Genel Müdür Berkel verdi

Hyundaı Cangarlar Satış Müdürü Hüseyin Kınalı bayi satış ikincilik ödülünü Hyundai Genel Müdürü Murat Berkel’in elinden aldı. Bölgesinden en yüksek satış hedef gerçekleştirme ödülünü ise Hyundai Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Enes Aslan, Hüseyin Kınalı’ya verdi. Cangarlar Otomotiv, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre Antalya’da tüm markalar arasında perakende satış üçüncülüğü ile başarısına bir yenisini daha ekledi.

Cangarlar Otomotiv Genel Müdürü Hakan İbaç, büyük bir pazar daralması yaşanan 2019 yılında iki önemli ödül kazanmanın mutluluğu yaşadıklarını söyledi. Hyundai’nin Antalya’da her geçen yıl güçlenerek büyüdüğünü ifade eden İbaç, “Hyundai sürekli model yenilemeleri ve yeni araçlar ile marka değerini yükseltiyor. Müşterilerimizin Hyundai marka araçlara ilgisi her geçen artıyor. Bu ilgiyi yüksek araç satışlarımız ile görüyoruz” dedi.

Müşterilerine teşekkür etti

Hyundai’nin üstün teknoloji ve yüksek donanım özellikleri ile her geçen daha çok tercih edildiğini vurgulayan Hakan İbaç, “Markamızın teknolojiye yaptığı yatırımlar ve kendini sürekli yenilemesi ile otomotiv pazarından yüksek pay almaya çalışıyoruz. Bu başarımızdaki katkılarından dolayı bizi tercih eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm dostlarımızı 2020 yeni modellerimizin test sürüşü için plazamıza bekliyoruz” diye konuştu. Diğer yandan Cangarlar Otomotiv, kazandığı iki önemli başarıyı çalışanları ile bir eğlence gecesinde kutladı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER OTOMOTİV Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI