1xbet betist supertotobet
Bugun...



Cavit Arı: Sayın Cumhurbaşkanı açılışa dahil edilen yatırımlarla ilgili doğru bilgilendirilmemiş olabilir.

Cavit Arı, 7 Ocak'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılmış olduğu toplu açılış töreni ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığına soru önergesi verdi.

facebook-paylas
Tarih: 11-01-2023 14:39

Cavit Arı: Sayın Cumhurbaşkanı açılışa dahil edilen yatırımlarla ilgili doğru bilgilendirilmemiş olabilir.

Cavit Arı, Cumurbaşkanı Erdoğan'ın  07.01.2023 günü Antalya’ya yapmış olduğu ziyarette toplu açılış töreninde açılışı yapıldığı ifade edilen bazı yatırım ve tesislerin bir kısmının hizmete girme tarihinin çok eski ve uzun yıllardır kullanıldığı; okulların önemli bir kısmının hayırseverler tarafından yapıldığını; Bu açılışta ismi geçen okulların ve hangi tarihte yapıldığı ve yine bu okullardan hangileri hayırseverler tarafından yapılmıştır. diyerek Milli Eğitim Bakanına verdiği soru önergesi ile konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Arı “Öyle tahmin ediyorum ki Sayın Cumhurbaşkanı açılışa dahil edilen yatırımlarla ilgili doğru bilgilendirilmemiş olabilir. Örneğin Antalya Tapu Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası 15 yıl önce hizmete giren bir binadır, Konaklı Güzelbağ yolu kullanılmaya başlayalı beş yılı geçtiği bilinmektedir. Yine Finike ilçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası 2019 öncesinde var olan bir binadır. Diğer projeleri de tek tek incelemek lazım ancak bazı yatırımlar var ki bu yatırımların Cumhurbaşkanlığı tarafından açılışı yapılacak bir tören listesine konulması çokta uygun olmamıştır. Tahminim o ki Sayın Cumhurbaşkanı örneğin Alanya’da bir üniversitenin (ALKÜ) giriş kapısını açtığını; Dumandağı Orman gözetleme evi olarak yapılan küçük bir binayı; Serik’te çok değerli okul alanına Belediye tarafından otopark yapılırken karşılığında Serik belediyesi tarafından yapılan iki katlı ve toplamda 4 oda dan ibaret olduğu ifade edilen bir kütüphaneyi açtığını bilmediğini tahmin ediyorum.

Son olarak partili Cumhurbaşkanının esasen siyaset yaptığı ancak açılış töreni adı altında yapılan mitinge devlet memurlarının, Sendika üzerinden cami imamlarının; esnaf kefalet kredi kooperatifleri üzerinden kadın üyelerin; muhtarların ısrarla davet edilmesi doğru olmamıştır.”  ifadelerini kullandı.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI