1xbet betist supertotobet
Bugun...



Cerrahpaşa'da asansör eğitimi!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sürekli Eğitim Merkezi ile AKM Teknik Muayene Hizmetleri arasında asansör eğitimi protokolü yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 27-01-2021 13:49

Cerrahpaşa'da asansör eğitimi!

Türkiye’nin en eski üniversitesinde, Türkiye’de ilk kez yapılacak olan üniversite sertifikalı eğitim olacak.

Üniversite’nin web sitesinden duyurulan eğitimin başlığı ‘’Asansör Güvenliği ve Kontrol Kriterleri’’ olarak belirlendi. Eğitime Elektrik, Elektrik-Elektronik, Makine ve Mekatronik Mühendisi mezunları ve 4.Sınıf öğrencileri katılabilecek. Eğitimin koordinatörlüğünü yapacak olan, AKM Teknik Muayene Hizmetleri Genel Müdür’ü Muzaffer YAŞAR: ‘’Asansör sektörüne sektör bilgisi olan mühendis kazandırmak için çalışıyoruz. Türkiye’nin en eski üniversitesi olan İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa ile birlikte bir eğitim programı düzenledik. Bu eğitimi tamamlayan arkadaşlar; asansör sektörünü, asansör güvenliğini ve kontrol kriterlerini öğrenmiş olacak, üniversite tarafından da mühendis arkadaşlara sertifika verilecek.’’ Şeklinde konuştu.

16.02.2021 Tarihinde başlayacak olan eğitime İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Sürekli Eğitim Merkezi web sitesinden kayıt olunacak, eğitim pandemi şartlarından dolayı online yapılacak

Ayrıntılı bilgi; https://sem.istanbulc.edu.tr/egitimlerimiz/asansor-guvenligi-ve-kontrol-kriterleri/

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI