1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



CHP Antalya Milletvekili Av.Cavit ARI, yıkılan liseyi sordu!

Manavgat merkezde bulunan ilk lise binası yenisi yapılacak diye geçen yıl yıkılmıştı. Neden hala yapılmıyor?

facebook-paylas
Tarih: 23-12-2020 18:29

CHP Antalya Milletvekili Av.Cavit ARI, yıkılan liseyi sordu!

Manavgat’a uzun zamandır yapılması beklenen yeni devlet hastanesinin takipçisiyiz ve yapılana kadar da gündemde tutacağız diyen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av.Cavit ARI, geçen sene yenisini yapacağız diye yıktıkları Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesinin yapımına neden hala başlanmadı diye sordu.

500 yataklı yeni devlet hastanesini yapamadınız bari yıktığınız Manavgat Lisesini yapın diyen Antalya Milletvekili Cavit ARI, hastanenin peşinini bırakmıyoruz okulun da peşini bırakmayacağız, verilen sözlerin gecikmeden tutulmasını bekliyoruz, şimdilik Pandemi nedeniyle uzaktan devam eden eğitim var ancak bu geçici inşallah salgının bitmesiyle öğrencilerimiz okullarında ders başı yapacaklar, bu dönemi iyi değerlendirmemiz gerekiyor, öğrencilerimizi mağdur olmasını istemiyoruz, bir an önce okulun yapımına başlansın diyerek tepkisini dile getirdi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yanıtlanması için yazılı soru önergesi veren Arı, önergesinde; Yeni okul inşaatına ilişkin proje çalışması tamamlanmış mıdır? Projesi tamamlandı ise işin inşaat ihalesi ne zaman yapılacaktır? Yeni okul inşaatının ne zaman tamamlanması ve okulun hizmete açılması planlanmaktadır? sorularına yer vererek konuyu meclis gündemine taşıdı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI