1xbet betist supertotobet
Bugun...



CHP Konyaaltı'nda kadınlardan devir teslim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanı Gürnur Amca, görevi yeni başkan Yeliz Solmaz'a devretti.

facebook-paylas
Tarih: 26-02-2020 17:48

CHP Konyaaltı'nda kadınlardan devir teslim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konyaaltı İlçe Kadın Kolları Başkanı Gürnur Amca, görevi yeni başkan Yeliz Solmaz'a devretti.

CHP İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törene, İlçe Başkanı Onur Duruk ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demiral ile Kadın Kolları'nın yeni yöneticileri ve partili kadınlar katıldı.

İlçe Başkanı Onur Duruk, Gürnur Amca ile 2010'dan beri birlikte çalıştıklarını ve kendisinin partililere ablalık yaptığını belirterek, "CHP Konyaaltı örgütü büyük bir ailedir. Biz bu aileyi daha da büyüteceğiz. Beraberce projeler üreterek, yapabileceğimiz ne varsa toplum adına, parti adına gerçekleştireceğiz" dedi.

Duruk, görevi devralan Yeliz Solmaz Başkan'ın CHP bayrağını daha da yukarılara taşıyacağına inandığını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Yeliz Başkanım da gelecek dönem görevini buradaki ya da partiye yeni katılacak bir kadın arkadaşımıza devredecek. Çünkü bu iş süreklilik isteyen bir iş olmasına rağmen makamlar hep gelip geçicidir. Bizler ülkemiz ve partimiz için varız, bu uğurda mücadele ediyoruz. Gürnur Başkanıma partimize verdiği hizmetlerden ötürü teşekkür ediyor, Yeliz Başkanıma da başarılar diliyorum. Yakında CHP Konyaaltı'nda bir kadın ordusu oluşacağına inanıyorum."

GÜRNUR AMCA'NIN SÖZLERİ

Gürnur Amca da 2010'dan beri Kadın Kolları yönetiminde olduğunu, 4 yıl da başkanlık yaptığını anlatarak, makamların geçici olduğunu, aslolanın, kalıcı olanın CHP olduğunu vurguladı. Yeliz Solmaz'a başarılar  dileyen Amca, Başkan Solmaz ve ekibinin yeni ve çok güzel projelere imza atacaklarını, kendisinin de her an yeni Kadın Kolları yönetiminin yanında olacağını belirtti. Amca, "Bizler CHP'nin neferleriyiz. Yeliz Solmaz Başkanım ve yöneticilerin her zaman yanında olacağız. Birlik beraberlik içinde çalışacağız. Önemli olan partimizi büyütmemiz. CHP nasıl iktidar olacak? Çoğalarak" diye konuştu.

YELİZ SOLMAZ: BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Yeliz Solmaz da, Kadın Kolları Başkanlığına aday olurken, görevi devraldığı Gürnur Amca'nın kendisine büyük destek olduğunun altını çizerek, "Onur Başkanım ve Gürnur Başkanımın desteğini arkamda hissettiğim için bu göreve talip oldum. Biz bir ekibiz. Hiç bir yerde, hiç bir insan tek başına bir şey yapamaz. Makamlar geçicidir. Benden sonra da bu görevi, benden daha iyi yapacak bir arkadaşımız devralacak. O yüzden biz ayrılmıyoruz. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Başkanı Onur Duruk, toplantıya katılanlara Gençlik Kolları Başkanı Deniz Demiral'ı tanıtarak, gençler ve kadınların omuz omuza çalışacaklarını ve CHP bayrağını daha yukarıya taşıyacaklarını söyledi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SİYASET Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI