1xbet betist supertotobet
Bugun...



Dünyanın en lüks yatlarından Faith, Antalya'ya demir attı!

Antalya Demre Kekova'ya demir atan "Faith" adlı yat dünyanın en lüks ve pahalı yatlarından biri! Büyüklüğü ile de ilgileri üzerine toplayan yat 97 metre uzunluğunda ve değeri yaklaşık 200 milyon dolar.

facebook-paylas
Tarih: 05-10-2020 12:29

Dünyanın en lüks yatlarından Faith, Antalya'ya demir attı!

Ege koylarını dolaştıktan sonra Kekova'ya geldiği aktarılan Faith isimli yat, iki gündür Demre'de demirli halde duruyor. Yattaki müşterilerin de hem etrafı keifettikleri hem de Demre'nin güzelliğini yakından inceledikleri görülürken; yata bağlı olan küçük teknelerle gezintiye çıkan müşterilerin, yine iki küçük yatla mürettebat tarafından korunduğu, bölgedeki diğer yatların, kendilerine yaklaşmaması için de uyarıldığı izlendi.

Dünyanın en pahalı ve lüks yatlarından olan Faith isimli 97 metre uzunluğundaki Cayman Adaları bayraklı yatın, yabancı müşterileri gezdirdiği biliniyor. Bölgede yanaşacağı iskele olmayan yat, büyüklüğüyle de dikkati çekiyor. Yatın 9 misafir kabini ve 32 mürettebatı bulunurken; yatta, yan duvarları ve tabanı camdan olan bir yüzme havuzu da bulunuyor.

Antalya Kaş'tan Demre Kekova'ya her gün tur düzenleyen Ergun Dündar ise "Bu yıl ikinci kez dünyaca ünlü mega yatlardan biri Kekova ve Kaş'a geldi. Bu tür yatların bölgeye gelmesi Türkiye ve Kekova açısından çok önemli. Türk denizlerinin güvenli olduğunun bir göstergesi" ifadelerini kullandı.

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI