1xbet betist supertotobet
Bugun...



Tatile değil, sanata gittiler...

Muratpaşa Belediyesi; okulların yaz tatiline girmesinin ardından, çocuklar için kültür-sanat kursları düzenledi. 11 branşta açılan kurslara katılan 467 çocuk; sanata ilk adımını attı

facebook-paylas
Güncelleme: 25-08-2018 13:39:10 Tarih: 25-08-2018 13:36

Tatile değil, sanata gittiler...

Her yaştan komşusu için, her mevsim spor okulu ve meslek-hobi kursları açan Muratpaşa Belediyesi; 7-14 yaş arası çocukların sanatla içiçe yaz tatili geçirmeleri için sanat kursları düzenledi. Kurslar; Değirmönü Kurs Merkezi’nde 11 branşta yapıldı. Çocuklar, yaz tatillerinde; ağaçların gölgesinde, kuş sesleri içinde sanatla tanıştı.


Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen kurslar, 11 branşta 14 öğretmenle birlikte gerçekleştirildi. Eğitim-öğretim yılı açılmadan tamamlanan kurslara 467 çocuk katıldı. Çocuklar; hafta içi her gün yapılan kurslarda; seramik çalışmalarıyla, gitardan bağlamaya, yan flütten kemana ve orga, tiyatrodan dramaya, diksiyona ve dansa kadar farklı branşlarda sanata adım attı. Çocuklar, en yoğun katılımı; 85 kişi ile gitar, 67 kişi ile dans ve 44 kişiyle drama kurslarına yaptı.

 

 

 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SANAT Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI