1xbet betist supertotobet
Bugun...



Güle güle Maskeli Şebnem... Mücadelen çok güzeldi!

Bu yıl nisan ayında üçüncü kez lösemiye yakalanan "Maskeli Şebnem" lakabıyla bilinen öğretim görevlisi Şebnem Köseoğlu hayatını kaybetti.

facebook-paylas
Tarih: 15-09-2020 10:09

Güle güle Maskeli Şebnem... Mücadelen çok güzeldi!

Alanya Hamdullah Emin Paşa (AHEP) Üniversitesi Turizm İşletmeciliği Bölümü öğretim görevlisi olan Şebnem Köseoğlu, 2018 yılı Eylül ayında lösemiye yakalandı. 3 aylık kemoterapi sürecinin ardından Ocak ayında lösemiye karşı verdiği savaşı kazanan Maskeli Şebnem 2019 yılı Mayıs ayında yeniden lösemi olduğunu öğrendi. 2019 yılı Kasım ayında uygun ilik bulunan Köseoğlu 11 Aralıkta nakil oldu fakat doğum gününden 1 gün önce 18 Nisan'da yeniden hastalığın nüksettiğini öğrendi.

Köseoğlu İstanbulda bir hastenede tedaviye yeniden başladı. Yaklaşık 1 hafta önce ise durumunun ağırlaşması sebebiyle yoğun bakıma alındı. Köseoğlu dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Lösemiyle savaşında örnek olan ve ‘Maskeli Şebnem’ olarak bilinen Şebnem Köseoğlu'nun cenazesinin çarşamba günü memleketi Alanya'da toprağa verilmesi bekleniyor.

Şebnem Köseoğlu'nun son paylaşımı ise şöyle:
"Uzun zamandır zor bir tedavi geçiyorum. Reaksiyonlarım artık vücudumu, bedenimi, organlarımı bayağı sardı, sarstı. Elden ayaktan düştüğüm sandalyeyle yaşayıp lavaboya zor gittiğim evreler de var, sapasağlam olduğum evreler oluyor…

Ciğer toplarını boomerang oyuncak yaparken, şimdi zorlanıyoruz ciğerlerimle ama düzeltiyoruz. Tırnaklarım dökülmeye başladı mesela. Gerçekten çok ağır şeyler geliyor ve geçiyor.

Karaciğer sıkıntılarım ve sarılığım oldukça sıkıntılı durumda. Ama en çok da onu bekliyoruz? Kanımın toplanıp fotoferez ile ilaçlanıp bana geri verildiği tedavim de diğerleri gibi olması gerektiği şekilde ileriliyor.

Ağrı bandım yanımda yapışık. Ama her ihtiyacımda doktorlarım, hemşirelerim, porterlarım, özetle sağlık personelimin tamamı, hatta neredeyse sağlık personeli kadar uzmanlaşmış ailem 7 / 24 elimi bırakmıyor.

Özetle başımıza ne gelir, ne gider bilemediğimiz bir süreçteyiz. Ama biz ailece renklendirmeye çalışıyoruz her şeyi. Ama dualarınıza, göndereceğiniz gök kuşağı renklerine hep ihtiyacım var. Sürprizli hediyelere de hiç hayır demem biliyorsunuz. En başından dediğim gibi, en ufak ah vah diyen beni silebilir."

AntalyaBurada ekibi olarak Şebnem Kösegil'e Allahtan rahmet, yakınlarına ve sevdiklerine başsağlığı diliyoruz.
Güle Güle Şebnem... Mücadelen çok güzeldi...







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI