Bugun...



Hastaneye Kaldırılan Böcek Yeniden Cezaevine Döndü

Rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ani sağlık sorunları nedeniyle kaldırıldığı hastanede yapılan kontrollerin ardından yeniden cezaevine sevk edildi.

facebook-paylas
Tarih: 28-11-2025 16:43

Hastaneye Kaldırılan Böcek Yeniden Cezaevine Döndü

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen rüşvet ve yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklu bulunan ve görevden uzaklaştırılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, cezaevinde aniden rahatsızlandı. Böbrek, mide ve boyun bölgelerinde ortaya çıkan şikâyetler üzerine Böcek, acil olarak Antalya Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Hastanede geniş güvenlik önlemleri alındı; Böcek’in bulunduğu kata giriş çıkışlar kapatıldı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan endoskopi ve tetkikler tamamlandıktan sonra Böcek, yeniden Döşemealtı L Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na götürüldü.

Böcek için kısa süre önce prostat büyümesi nedeniyle operasyon planlandığı, tedavi sürecinin ilgili birimlerce takip edildiği öğrenildi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI