1xbet betist supertotobet
Bugun...



“Hayatıma Kastım Yok, Kaskım Var” dediler!

Kask kullanımının trafik kazaları sebebiyle meydana gelen yaralanma ve ölümleri büyük oranda azaltabileceğinin farkına varılması ve motosiklet sürücülerinin kask olmadan trafiğe çıkmamaları amacıyla hazırlanan “Hayatıma Kastım Yok, Kaskım Var” Projesi 05 Temmuz 2019 günü hayata geçirilmişti.

facebook-paylas
Tarih: 28-10-2020 10:31

 “Hayatıma Kastım Yok, Kaskım Var” dediler!

Projenin başlangıcı ile birlikte Antalya genelinde motosiklet kullanıcıları için bilgilendirme ve trafik idari para cezası uygulamalarına başlanmış, standartlara uygun kask kullanımının önemi ve yaygınlaştırılması sağlandı.

“Hayatıma Kastım Yok, Kaskım Var” Projesinin başladığı tarihten 27 Ekim 2020 tarihine kadar 308.770 motosiklet denetime tabi tutulurken; 52.141 motosiklet sürücüsüne motosiklet kaskının koruyuculuğu hakkında bilgilendirme yapıldı. Aynı zamanda 6.280 motosiklet kullanıcısının kask temin etmesi sağlandı ve kurallara uymayan 75.894 motosiklet kullanıcısına cezai işlem uygulandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü ise projenin başarıya ulaştığının altını çizerek, "Projemizin başarıya ulaşmasının asıl nedeni; yalnızca trafik denetimleri ile değil, motosiklet kullanıcılarının temas ettiği her kurumun projeye destek vermesidir. Bu kapsamda projenin paydaş kurumlarından olan; Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanlığı yetkilileri, kurumlarına üye Motosiklet Satış, Bakım ve Yedek Parça temini yapan tüm işyerlerine Projenin tanıtım afişlerini astırmış bu sayede motosiklet kullanıcılarının olası bir kaza anında güvende kalmalarına etki katacak ECE ve DOT gibi uluslararası standardı bulunan kask satın almalarına, Karayolları 13.Bölge Müdürlüğü tarafından da; kavşaklarda farkındalık oluşturmak ve kamusal duyarlılığı artırmak amacıyla ilimiz ana arterlerine Proje Logosunu yerleştirerek tüm yol kullanıcıları için farkındalık oluşturmayı hedeflemişlerdir." ifadelerini kullandı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI