1xbet betist supertotobet
Bugun...



Hobisi olanlar toplanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin hobi meraklılarını bir araya getirdiği "HobiFest 2021" etkinliği 6 Kasım Cumartesi (YARIN) saat 10.00'dan itibaren Cam Piramit alanında Antalyalılar ile buluşuyor.

facebook-paylas
Tarih: 05-11-2021 17:20

Hobisi olanlar toplanıyor!

70'e yakın hobi kulübünün katılacağı HobiFest iki gün boyunca Antalyalılara keyifli saatler yaşatacak. HobiFest 2021'e katılan kulüpler, 7 Kasım Pazar günü saat 15.30'da Cam Piramit Sahnesi'nde saçlarını kazıtarak, Lösemili çocuklara destek olacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Almanya'nın Ankara Büyükelçiliği işbirliğiyle düzenlenecek 'Efsaneler Kupası' futbol turnuvası 6 Kasım Cumartesi saat 10.00'da Belek'teki Limak Arcadia Sport Resort Hotel Stadı'nda başlayacak. Turnuvaya Antalyaspor, Werder Bremen, Galatasaray, Hannover 96, FC Nürnberg, FC Adler veteran takımları ile Akdeniz University All Star Team ve Acun Medya takımları katılıyor. Maçlarda Tanju Çolak, Hamit Altıntop, Hasan Şaş, Sabri Sarıoğlu, İbrahim Yattara, Ümit Davala, Fabian Ernst, Mehmet Aurelio ve Christoph Daum gibi birbirinden efsane isimler sahada ter dökecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Beşkonaklılar Birlik ve Beraberlik Derneği işbirliğiyle dünyaca ünlü Manavgat Köprülü Kanyon ve Beşkonak'ın tanıtımına katkı sağlamak, turizm çeşitliliğini artırmak amacıyla 1. Beşkonak Festivali'ni düzenliyor. 7 Kasım Pazar günü saat 09.30'da Köprülü Kanyon'da rafting yarışması ile start alacak festivalde gün boyu çeşitli etkinlikler düzenlenecek.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ANTALYA B.B. Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI