1xbet betist supertotobet
Bugun...



Hyundai binek araçlara ücretsiz ön muayene

TÜVTÜK araç muayenesi öncesinde Hyundai binek araçları kontrol listesi yardımıyla ücretsiz olarak inceleniyor. Eksiklerini öğrenen Hyundai kullanıcıları araçlarının bakımını yaptırdıktan sonra güvenle muayeneye gidiyorlar

facebook-paylas
Güncelleme: 25-02-2020 14:01:04 Tarih: 25-02-2020 13:40

Hyundai binek araçlara ücretsiz ön muayene

Hyundai tüm binek araçlarını ücretsiz olarak TÜVTÜRK periyodik araç muayenesine hazırlıyor. Ön muayene kontrol hizmeti ile araç muayenesinde araçlarda ortaya çıkacak sorunların tespit edilmesi hedefleniyor. TÜVTÜRK muayenelerinde aracın teknik aksamları, yasal evraklar ve genel sürüş emniyeti ile ilgili ekipmanları kontrol ediliyor. Söz konusu muayene; kusursuz, hafif kusurlu, ağır kusurlu emniyetsiz olarak 4 kategoriye göre sonuçlanıyor.

Bilgi verilip onay alınıyor
TÜVTÜRK verilerine göre 2019 yılında yaklaşık 10 milyon araç muayeneye girdi. Bu araçların yaklaşık %35’i testlerden geçemedi. Toplam araç pazarında %6’lık paya sahip Hyundai’de bu rakamdan 200 bin gibi bir sayı düşüyor. Hyundai’nin kampanyası kapsamında araçların kontrol listesi yardımıyla ücretsiz olarak inceleniyor ve eksik noktalar hakkında müşteriye bilgi verilip, onay alındıktan sonra tamamlanarak parça ve işçilik satışı gerçekleştiriliyor.

Diğer yandan Hyundai’nin ikinci bir kampanyası da araç sahiplerine büyük avantajlar sağlıyor. Blue Card sahibi olmayan Hyundai araç sahipleri yedek parça ve işçilikte %30 indirim kampanyasından yararlanıyorlar. Bu önemli indirimin yanı sıra World Card’ın 7 taksit imkanından da yararlanabiliyorlar. Kampanya ile tüm mekanik bakım ve onarımlarında %30 parça ve işçilik işçilik indirimi uygulanarak binek araçların bakımı üst seviyeye çıkartılacak.

Yağ kullanımında da geçerli
Kampanya kapsamında servise yeni gelecek olan Hyundai kullanıcılarına Blue Card verilecek. Araçların daha bakımlı ve güvenli kullanılması amacıyla kampanyalarını titizlikle oluşturan Hyundai ayrıca yağ kullanımlarında da %30 indirim yapacak, markalı yağ alımlarında ise bu oran %20 olarak uygulanacak. Ancak aksesuar, akü ve lastik gibi sarf malzemelerinde indirim geçerli olmayacak. Hyundai’nin yeni kampanyalarla müşterilerini desteklemeyi sürdüreceği belirtiliyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER OTOMOTİV Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI