1xbet betist supertotobet
Bugun...



İkinci el otomobil satışlarında ciddi yavaşlama başladı...

Kurdaki dalgalanmalar ve pandemi nedeniyle ikinci el otomobil satışları neredeyse durma noktasına geldi. Piyasaların ne olacağının belli olmadığı, yeniden kapanma sürecinin ele alınabileceği endişesi ile nakitte yada dövizde kalan vatandaşlar, otomobil yatırımına ara verdi.

facebook-paylas
Tarih: 25-11-2020 22:16

İkinci el otomobil satışlarında ciddi yavaşlama başladı...

Dövizdeki dalgalanma ve son kararlardan dolayı ikinci el otomobil satışlarında durgunluk yaşanıyor. Ancak pandemiden dolayı kapanmalar devam ederse sıfır araç üretilemeyeceği için ikinci elde ki bu yükselme ve talep patlamasının devam edebileceği belirtildi.

"FİYATLAR BİR MİKTAR DAHA YÜKSELECEKTİR"

Bunun en büyük sebeplerinden birisi de internetteki siteler aracılığıyla herkesin kafasına göre bir fiyat yazması ve denetim olmaması. Bu durum alıcıları da mağdur ediyor.  2 ay önce 175 bin liraya satılan bir aracın fiyatının şu anda 270 bin liraya çıktı. Satmak mı karlı, yoksa satmamak mı daha doğru sorusu çok soruluyor.

Uzmanlar, ''Devletin internet üzerinden araç satışı ilanı verilen sitelere denetim yapması gerekiyor. İnsanlar ilan verip hiç olmayan aracı satıp, kapora alıp mağdur edebiliyorlar. Bu tip sitelerin önüne geçilebilir. Devletin el atması iyi olacaktır" diyerek sorunu özetledi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER OTOMOTİV Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI