1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Kadınlardan "Efsane" eğlence!

Efsane Adresler isimli instagram ve facebook sosyal ağları üyeleri Antalya’da gerçekleşen etkinlikte bir araya geldi. Üyelerin tanışmasını sağlayan aynı zamanda dayanışmayı artıran etkinlikte kadınlar, eğlendi, ayrıca çekilişler ile hediyeler kazandı.

facebook-paylas
Tarih: 09-02-2022 12:22

Kadınlardan

Efsane Adresler isimli instagram ve facebook sosyal ağ üyelerinin belirli aralıklarla bir araya gelmesini sağlayan, tanışma ve kaynaşma ile kadınlar arasında dayanışmayı artıran ‘Efsane Adresler’ etkinliği, geniş katılım ile gerçekleşti. Çeşitli eğlencelerin düzenlendiği etkinlikte önce kahvaltı yapan üyeler, ardından hazırlanan pistte müzik eşliğinde gönüllerince oynadı, birliktelik sergiledi.

ÇEKİLİŞ YAPILDI
Sosyal medya platformu içinde çeşitli hizmet ve ürünlerinin tanıtan markalar, etkinlikte de hediyeler verdi, üyelere sürprizler yaptı. Etkinlik ve ‘Efsane Adresler’ sosyal ağ platformu ile ilgili bilgiler veren Çözüm Ajans Reklam Tanıtım Hizmetleri işletme sahibi, aynı zamanda efsane adresler sosyal ağ kurucusu Ebru AKBULUT, projenin öncelikle kaliteli ve avantajlı hizmet veren kuruluşları bir araya getirdiğini, platform üzerinden kendilerini tanıtarak binlerce üyeye avantajlı ürün ve hizmet sunduğunu söyledi. Sosyal ağ platformu olarak belirli aralıklarla bu tür etkinlikler gerçekleştirdiklerinin altını çizen Akbulut, amacımız son dönemlerde ülkemizdeki zorlaşan ekonomik koşullarda takipçilerimizle kaliteli ve uygun fiyatla hizmet veren kuruluşları tanıştırmak. Bu hedefimizde de şu ana kadar oldukça başarılı olduk. Binlerce takipçimize ulaşmak isteyen markalar, ‘Efsane Adresler’ çatısı altında buluşuyor, kendileri ifade ediyor. Bizler de bu isteklerini eğlenceli etkinliklerle taçlandırıyor, bir anlamda toplumsal bir hizmet sağlıyoruz. Buradan katılım gösteren üyelerimize ve destek veren tüm markalarımıza teşekkür ediyorum’ dedi.



YENİ ETKİNLİK 6 MART’TA
Platform üyeleri 6 Mart Dünya Kadınlar Gününde Alyans Delux Weddin’te bir araya gelecek. Salon giriş bölümünde ise firmalara ve ürün satışı yapan kadınlara stant imkanı da sunulacak.



PLAKET VERİLDİ
‘Efsane Adresler’ platform kuruculuğunun yanında Büyük Birlik Partisi İl Kadın Kolları Başkanlığını da yürüten Akbulut, önce kadınlara satış standı projesini müjdeledi, ardından Liya İç Giyim sahibi Canan Tahincioğlu ve Bery Garden işletme sahibi Fırat Sümbül’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.
















Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI