Bugun...



Kemer'de kaçakyapılaşmaya izin yok

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve belediye ekipleri, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer’de bulunan kaçak yapılara izin vermiyor.

facebook-paylas
Tarih: 05-03-2020 15:37

Kemer'de kaçakyapılaşmaya izin yok

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve belediye ekipleri, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Kemer’de bulunan kaçak yapılara izin vermiyor.
20 Şubat 2020 tarihinde Resmi Gazetede yayımlanan kanunun imar para cezası konulu maddesinde “Aykırılığa konu alanın arsa payına isabet eden arsa alanı ile emlak vergisine esas arsa ve arazi asgari metrekare birim değerinin çarpımı ile bulunan bedel kadar idari para cezası ayrıca ilave edilir.” denilmektedir. İlgili kanun maddesi doğrultusunda da imar cezalarının katbekat artacağı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Topaloğlu, “Resmi Gazete’de yayımlanan imar kanunu ile ilgili madde açıktır. Belediye olarak Kemer’de kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceğiz. Yasalar ne diyorsa onu uygulayacağız. Kaçak olduğu tespit edilen tüm yapıları yıkarak yasal işlem uygulamaya devam edeceğiz” diye konuştu.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI