1xbet betist supertotobet
Bugun...



Kepez’de budanan ağaç dalları sanata dönüştü!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin budadığı ağaç dalları belediyenin ahşap atölyesinde sanatsal dokunuşla odun adam figürüne dönüştürüldü.

facebook-paylas
Güncelleme: 30-11-2021 09:23:06 Tarih: 29-11-2021 10:55

Kepez’de budanan ağaç dalları sanata dönüştü!

Dokuma Botanik Bahçesi, doğa, insan ve sanatın birlikteliğini temsil eden ağaç dallarından yapılan odun adam figürleri ile daha da renklendi. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeşil dokunun daha sağlıklı gelişebilmesi için gerçekleştirdiği ağaç budama çalışmalarından elde edilen odun parçalarından ortaya şirin mi şirin sanat eserleri çıktı.

Budanan Ocoliptus ağaçlarının dalları belediyenin ahşap atölyesinde sanatsal dokunuşla odun adam figürüne dönüştürüldü. Uzunluğu 70 cm, eni 50 cm olan odun adamların gövdesi kalın, ayak ve kol kısımları ise ince dallardan yapıldı. Dokuma Botanik Bahçesi’nin eşsiz doğa güzelliğini oturarak izleyen ve sırtında fidan ağaca tırmanan odun adam figürleri ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, budanan ağaç dallarını sanat eserine dönüştürdüğü odun adam figürleri Dokuma Botanik Bahçesi’ne ayrı bir güzellik kattı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI