1xbet betist supertotobet
Bugun...



Kepez’de pedallar yarışıyor

Kepez’in 120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışları, PARKFUNtastic’te başladı. Heyecan dolu yarışların startını Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, verdi.

facebook-paylas
Tarih: 04-02-2020 18:37

Kepez’de pedallar yarışıyor

Kepez Belediyesi, ‘120 Dakika Dağ Bisikleti Yarışları’ ile bisiklet tutkunu sporculara bir kez daha ev sahipliği yapıyor. Kepez Varyantındaki PARKFUNtastic’te gerçekleştirilen yarışlar, hem sporculara, hem de izleyicilere heyecanlı dakikalar yaşatıyor. Sabahın erken saatlerinde yarış alanına gelen sporcular, kayıt işlemleri ve ısınma turlarının ardından heyecanla yarışın startını beklediler. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, nefes kesen yarışlarda, bisiklet tutkunlarının heyecanına ortak oldu.  Bisiklet yarışlarına her yaştan katılım sağlayan sporculara teşekkür eden Başkan Tütüncü, “Bu güzel günde yarış startını vermekten mutluluk duyuyorum. Kış aylarında bahardan kalma güzel bir günde birlikteyiz. Bugünü bisikletle ve sporla,  bu güzel doğada hep beraber geçireceğiz.” dedi.
Yarışlar 8 kategoride yapılıyor
Yarışlar, kadınlar 3 kategori, erkeklerde 5 kategoride olmak üzere toplamda 8 kategoride yapılıyor. 2,5 kilometrelik parkurda ve 120 dakikada en çok turu atan yarışmacı günün şampiyonu olacak.  Yarışlara 11 ilden 110 sporcu katıldı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI