1xbet betist supertotobet
Bugun...



Kepez’in Ulusal Müzik Ödülleri’nde final heyecanı

Kepez Belediyesi’nin 6. Ulusal Müzik Ödülleri Yarışması’nın yarı final elemeleri sona erdi. Yarı finalin ardından 12 yarışmacı, 21 Şubat Cuma günü saat 20.00’da Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek final gecesine katılmaya hak kazandı.

facebook-paylas
Tarih: 20-02-2020 19:02

Kepez’in Ulusal Müzik Ödülleri’nde final heyecanı

Kepez Belediyesi’nin bu yıl 6.’sını düzenlediği Ulusal Müzik Ödülleri Yarışması’nda final heyecanı yaşanıyor. Yarı final heyecanın ardından 12 yarışmacı adını final listesine yazdırdı. 21 Şubat 2020 Cuma günü saat 20.00’da Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek final gecesinde yine 1990-1999 yıllarına ait eserler seslendirilecek. İzleyicilerin www.kepezkultur.com adresinden oylama yapabilecekleri yarışmada, dereceye giren ilk üç yarışmacı para ile ödüllendirilecek. 

Yarışmanın finali Kanal V Televizyonundan canlı olarak izleyenlerle buluşacak. Kepez Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda jüri koltuğunda ünlü bir sanatçıyı ağırlayacak. Şarkıcı, söz yazarı ve besteci Zeynep Dizdar, 6. Ulusal Müzik Ödülleri Yarışması’nın konuğu olacak. Yolun Açık Ola, İlle De Sen, Sana Güvenmiyorum, Hayat Benim Elimde, Gönül Oyunu gibi daha birçok albümü bulunan Zeynep Dizdar, dillerden düşmeyen parçalarını hayranları için seslendirecek.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI