1xbet betist supertotobet
Bugun...



!KISA SÜREDE ADINDAN SÖZ ETTİRDİ!

Tabela, reklam, ajans, organizasyon ve baskı hizmeti veren isimlerin bir araya gelerek kurduğu Tüm Reklam ve Ajanslar Birliği Derneği TÜRAB, yeni üye alımları için sektördeki firmaları ziyaretini sürdürüyor.

facebook-paylas
Tarih: 31-05-2022 10:56

!KISA SÜREDE ADINDAN SÖZ ETTİRDİ!

TÜRAB Başkanı Salim Güneş, Başkan Yardımcısı Murat Seyirci ve TÜRAB üyesi Olga Eser'in bulunduğu üye ziyaretinde Başkan Güneş TÜRAB'ın kuruluş amacını ve geldiği noktayı anlattı.

Sektörel anlamda yaşanan sıkıntıları dile getiren Güneş, TÜRAB olarak en önemli projenin sektöre eğitimli insan kaynağı sağlayacak "TÜRAB Akademi" olacağının altını çizdi, reklamcılık fuarı, tabela lisanslama projesi, sosyal tesis projesi, kooperatif işletmeciliği, sektörel ve kişisel gelişim projeleri gibi pek çok projenin hayata geçirileceğini müjdeledi.

Programlanan ziyaretlerde Aycan Matbaa Halil Topa, Mendi Reklam Mehmet Başer, Metin Ofset Beytullah Metin, May Reklam Mehmet Ay TÜRAB'a katıldı.

9 HAZİRAN'DA BASIN BULUŞMASI
9 Haziran perşembe günü Su Hotel'de gerçekleşecek basın buluşmasında projelerin kamuoyu ile paylaşılacağını da aktaran TÜRAB yönetimi, yeni üyelerini buluşmaya davet etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI