Bugun...



Konyalılar yeni yönetim kurulunu seçti!

Antalya Konyalılar Derneğim olağan seçimli genel kurulu Abdullah Sevimçok Sivil Toplum Merkezi ASSİM''de gerçekleşti. 31 asil, 11 yedek olmak üzere 42 şehir plaka sayısına göre kurul seçimi yapıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-02-2022 18:41:12 Tarih: 03-02-2022 18:33

Konyalılar yeni yönetim kurulunu seçti!

Antalya'da TÜİK rakamlarına göre en çok hemşehri sayısına sahip olan Konyalılar, 26 yıllık Antalya Konyalılar Derneği genel kurulunu ASSİM'de gerçekleştirdi.

Çok sayıda üyenin katıldığı genel kurulun açılışını dernek yönetim kurulu üyesi Murat Seyirci yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurul, divan seçimi ile devam etti. Konyalı olan ve bir dönem Antalya'da görev alan Jandarma Kurmay Albay Yusuf Kelleli'nin Divan Başkanı, Ayrancılılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Ahmet Dikici'nin Divan Başkan Yardımcısı ve dernek üyesi Fatma Güllühan'ın katip üye seçildiği genel kurulda faaliyet raporu ve denetim raporu oy birliği ile kabul edildi.




YENİ YÖNETİM SEÇİMİ
31 asil, 11 yedekten oluşan 42 kişilik yönetim kurulu seçimi genel kurul oyları ile tamamlanırken, yeni yönetim kurulunda dört kadın üye yer aldı. Çoğunluğu iş insanlarından oluşan yeni yönetimde, farklı meslek ve sektör gruplarından isimlere yer verildi.




YENİ HEYECAN İLE KALDIĞIMIZ YERDEN
Genel kurul sonrası teşekkür konuşması yapan Dernek Başkanı Süleyman Üre, "Şehrin plaka numara sayısı ile temsil edilen ve bu amaçla seçilen tek dernek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birlikte yönetebilme adına, daha fazla kişinin etkin görev alması adına kalabalık bir yönetim kurulu şeklini benimsedik ve devam ettiriyoruz. Bize güvenen ve tekrar görev veren tüm üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.




Birbirinden değerli yeni yönetim kurulu üyelerimiz görevlerine başladı.

Yeni dönemin derneğimize hayırlı olmasını dileriz.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI