1xbet betist supertotobet
Bugun...



Korkuteli saldırıları meclis gündeminde!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi CHP Antalya Milletvekili Av. Cavit Arı, Antalya ilinin Korkuteli ilçesinde son dönemlerde toplumsal huzuru ve barışı bozan saldırıları, İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU’ya cevaplaması istemiyle yönelttiği sorularla TBMM gündemine taşıdı.

facebook-paylas
Tarih: 23-06-2022 11:20

Korkuteli saldırıları meclis gündeminde!

Soru önergesinde Antalya ili Korkuteli ilçesinden son dönemlerde yaşananlar ilçenin huzurunu ve toplumsal barışını bozmuş durumdadır. Daha önce bir Belediye Meclis Üyesinin sokak ortasında birden fazla kişi tarafından darp edilip gözdağı verilmeye çalışması; sonrasında ilçede değişik olaylarla yaşanan gerilimler ve en son olarak birkaç gün önce ilçemizin saygın temiz düzgün bir iş adamı olan herkes tarafından sevilen bir iş adamına üstelikte bir düğün ortamında yapılan darp ilçenin huzurunu daha da bozmuş durumdadır diyen CHP Antalya Milletvekili Arı, “Bu olaylar basit bir adli olayın çok ötesindedir. Bu saldırılar ilçe halkı tarafından ilçede yaratılmaya çalışılan bir korku ve baskı sürecinin bir parçası olarak   yorumlanmaktadır. Özellikle de son olayın mağduru ile olayın faillerinin kişisel hiçbir ilgi ve alakasının olmaması bu olayın arkasında kurgulayanın; organize edenlerin başkaları olduğu iddiasını daha da güçlendirmektedir. Bu ortamı yaratmaya çalışanları ve destekçilerini de yine Korkuteli halkı ortaya çıkaracaktır. Korkuteli ilçesinde yaşanan bu olayların önüne bir an evvel geçilmesi gerekmektedir. Olayların devamı, büyümesi ilçe huzurunu, toplumsal barış bozacaktır. Bu gelişmeler tamamen iktidarın; ülkeyi yönetenlerin yarattığı bir sonuç olacaktır. Bu nedenle başka iktidar sahiplerine; İçişleri Bakanına, Antalya Valisine bu olayların üzerine tarafsız ve kararlı bir şekilde gidilmesi gerektiğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum.” dedi.

CHP Antalya Milletvekili Arı, soru önergesinde Bakan Soylu’ya Bakanlığınız tarafından Korkuteli ilçesinden yaşanan bu olayların üzerine kararlılıkla gidilecek midir? Yaşanan olayların arka planındaki azmettiriciler ortaya çıkartılabilecek midir? sorularını yöneltti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI