1xbet betist supertotobet
Bugun...



Manavgat'a yöresel mimariye uygun projeler

Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Manavgat ilçesinde yangından zarar gören mahallelerde inşa çalışmalarını takip ederek konteyner bölgesinde incelemelerde bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 09-08-2021 14:35

Manavgat'a yöresel mimariye uygun projeler

TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Manavgat ilçesinde yangından zarar gören mahallelerde binaların yıkım ve inşa çalışmalarını takip ederek konteyner yerleştirme çalışmalarını inceledi.

EVLERİN İNŞAASI BAŞLADI
Antalya Milletvekili Atay Uslu inceleme sonrası yaptığı açıklamada “Devletimiz, hükümetimiz yangından zarar gören vatandaşımızın yanında. Yangından zarar gören binalar hızla yıkılıp enkazları kaldırılıyor. Allah'ın izniyle bu yangınların izlerini kısa sürede silecek vatandaşlarımıza konutlarını teslim edeceğiz. Şu an evleri yananlara ilk nakdi yardımlar hızlıca yapıldı” dedi.

KONTEYNIRLAR TESLİM EDİLİYOR
Milletvekili Atay Uslu açıklamasının devamında; “ Evlerin yapım süreci devam ederken,  isteyen afetzedelere uygun gördükleri yerlere konteynerlar yerleştiriliyor. Bugün afetzedeler için oluşturulan konteynır bölgesindeyiz. Onların konforu için herşey düşünülmüş, 21 metrekarelik konteynerlerde, yatak ve oturma odası, mutfak, duş ve lavabo bulunuyor.  Konteynerde 4 kişilik yatak, mutfak eşyası, şofben, elektrikli ocak, klima hazır olarak teslim ediliyor. Ev projeleri belirlendi, yer tespit ve inşaa çalışmalarına başlanıldı.  Yöresel mimariye uygun çok güzel projeler. Proje vatandaşlarımız tarafından da çok beğeniliyor.  Evlerin inşaası da başladı.

Hak sahiplerinin evleri bir yıl içinde tamamlanacak. İlk evin inşaası başladı,  inşallah iki ay içinde tamamlanacak. “







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI