1xbet betist supertotobet
Bugun...



Muhittin Böcek'in son durumu! ''Çorba içti'', ''köfte yedi'', ''kritik''...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile ilgili Akdeniz Üniversitesi Hastanesi dışında yapılan açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Bu sefer iddia Böcek'in çorba içtiği, köfte yediği ve kahve içtiği ile ilgili.

facebook-paylas
Tarih: 22-10-2020 15:22

Muhittin Böcek'in son durumu! ''Çorba içti'', ''köfte yedi'', ''kritik''...

Yoğun bakımda tedavisi devam eden Muhittin Böcek ile ilgili sosyal medyada ardı arkası kesilmeyen iddialar da ortaya atılmaya devam ediliyor. Daha önce konu ile ilgili açıklama yapan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi yetkilileri Böcek'in durumu ile ilgili günlük bilgilendirme paylaşılacağını ve hastane dışından yapılan açıklamalara itibar edilmemesi gerektiğini bildirmişti.

Fakat bu açıklamaya rağmen, hastane dışında ortaya atılan ve yayılan birçok iddia ortalarda dolaşıyor.

Son olarak Böcek'in uyandığı ve hatta yemek yediği iddiası sosyal medyada büyük yankı bulurken; iddianın sahibi Gazeteci ve CHP  eski Milletvekili Barış Yarkadaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Bir 'mucize' gerçekleşiyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in 7 Eylül'den beri ilk kez çorba içtiğini duyurmuştum. Başkan, çorbanın ardından akşam saatlerinde köfte yedi. Yatağında doğrulup kahvesini içti. Her şey yolunda giderse başkan bir süre sonra görevine döner" ifadelerini kullandı.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nden ise konu ile ilgili herhangi bir doğrulama yapılmazken; paylaşılan açıklama ise şu şekilde:
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek’in yoğun bakımdaki takip ve tedavisi devam etmektedir. Son dönemde olumlu gelişmeler olmakla birlikte enfeksiyon bulguları devam etmekte durumu ciddiyetini ve kritikliğini korumaktadır.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI