1xbet betist supertotobet
Bugun...



Muhittin Böcek'in tedavisinde dikkat çeken detaylar!

Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan Başkan Muhittin Böcek’in son durumu hakkında, hastamızın çoklu organ yetmezliği, akciğer nakli söz konusu değil." dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 07-10-2020 15:50:05 Tarih: 07-10-2020 15:42

Muhittin Böcek'in tedavisinde dikkat çeken detaylar!

Koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine 17 Ağustos'tan bu yana hastanede tedavi gören Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in son durumunu merak eden kamuoyu net açıklama beklerken, Rektör Özkan'ın son durum hakkında daha net ifadeler kullandı. Özkan ayrıca, sosyal ağlarda yapılan farklı açıklamalara itibar edilmemesi istendi.

Solunum kaslarındaki rahatsızlık nedeniyle trakeostomi (nefes borusunda açılan delik) işleminin uygulandığını söyleyen Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof Dr Özlenen Özkan, Böcek'in durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Böcek'in hala yoğun bakımda ve makineye bağlı oluğunu bildiren Özkan, sağlık durumunda zaman zaman iyi ya da kötü yönde dalgalanmalar olabildiğini, yoğun bakımdaki her hasta için çok net şeyler söylemenin kolay olmadığını söyledi.

Özkan ayrıca, Böcek'in en önemli sorunun akciğerindeki sorun oldunu, bunun yanında verilen ilaçlar nedeniyle vucutta farklı sorunlar oluşma ihtimali,  pıhtı atma riski, astım ve şeker gibi ek hastalıkları kontrol etme çabası, enfeksiyon riski gibi tedavisinde pek çok olasılığa karşın farklı müdahalelerde bulunulduğunu kamuoyu ile paylaştı.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI