1xbet betist supertotobet
Bugun...



Muratpaşa'da maske dağıtımı sürüyor

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin yaklaşık 510 bin nüfuslu ilçede ev ev maske dağıtımları devam ediyor. Hafta sonu tamamlanacak dağıtımı için hazırlanan 250 kişilik ekip, evlerin kapısına üçerli paketler halinde hazırlanan yıkanabilir maskeleri bırakıp, zilleri çalıyor “Sağlıklı günler” diliyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 08-04-2020 14:37:39 Tarih: 08-04-2020 14:36

Muratpaşa'da maske dağıtımı sürüyor

Antalya’nın yaklaşık 510 bin nüfusuyla 137 bin evin bulunduğunu Muratpaşa ilçesinde belediyenin maske dağıtımları devam ediyor. Yüzde 100 pamuklu kumaştan, yıkanabilir olarak üretilen maskeler üçerli paketler halinde ev ev dağıtılırken bugün de ekipler 30 bini aşkın nüfusuyla Meltem, Soğuksu ve Bayandır Mahallelerinde dağıtımları gerçekleştirdi.

Dağıtım için hazırlanan 250 kişilik ekip, tulumları, maskeleriyle günün ilk saatlerinde mahallerde dağıtıma başladı. Her siteye, apartmana giren ekipler, içinde kullanma talimatı da yer alan maskeleri evlerin kapı kollarına asılırken sosyal izolasyon kuralları kapsamında evinde olan mahalle sakinlerine de maskeleri teslim etti. Dağıtım gerçekleştirilen her apartman da ‘Evde Kal’ çağrısının yapıldığı yapıştırmalarla işaretlendi.

Aile büyükleri, çocukları ve eşiyle aynı evi paylaşan Ekrem Kaya, “Belediyemizin böyle zamanlarda yardımcı olmalarına seviniyoruz” dedi. Naime Kaya ise Muratpaşa Belediyesi’nin bu süreçte hizmetlerinden memnun olduğunu belirterek, “Başkanımız Ümit Uysal’a teşekkür ederiz” dedi. Yüksel Ceber de maske konusunda bir kafa karışıklığının yaşandığını belirterek “Belediyenin bu hizmetini takdirle karşılıyorum” dedi. Maskeye ulaşmakta bu dönemde zorluk yaşadığını belirten Özden Oflu da “Bu da çok güzel bir uygulama olduğunu için Muratpaşa Belediyesi’ni tebrik ediyorum. Har zaman destekçiniziz” diye konuştu.
 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI