1xbet betist supertotobet
Bugun...



Reklamcılarda nitelikli çalışan problemi sona eriyor!

Antalya’da reklam sektörünü bir çatı altında toplamak amacıyla kurulan Tüm Reklamcılar ve Ajanslar Birliği (TÜRAB) çalışmalarına hız verdi.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-08-2022 13:07:50 Tarih: 26-08-2022 11:32

Reklamcılarda nitelikli çalışan problemi sona eriyor!

Bir yandan sektör temsilcilerinin derneğe kayıt işlemleri sürerken diğer yandan ziyaretler ile projeler çeşitli kurum ve kuruluşlar ile paylaşılıyor. Salim Güneş başkanlığındaki TÜRAB yöneticileri birbirinden önemli projelerini kentin karar vericilerine anlatarak iş birliği imkanları geliştiriyor.

TÜRAB Başkanı Salim Güneş ve yönetim kurulu üyeleri bu amaçla Antalya Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar Matbaacılar Odası Başkanı Özcan Sucu’yu ziyaret ettiler. Başkan Güneş, Özcan Sucu’ya TÜRAB’ın kuruluş amacı, bugüne değin yaptığı çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Önlerindeki ilk projenin TÜRAB Akademi olduğunu söyleyen Başkan Güneş, özellikle nitelikli çalışan konusunda zorlanan reklam sektöründe istihdam problemini ortadan kaldırmayı hedeflediklerini söyledi. Sektörün bu projeye dört elle sarıldığını söyleyen Güneş, üç yıllık bir sürede sektörün nitelikli çalışan ihtiyacını minimuma indirmeyi ve yılda 50 kalfa yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

ANTALYA’DA REKLAM FUARI
Antalyalı reklamcılar olarak yıllardır İstanbul’da organize eden fuarlara gittiklerini belirten Başkan Güneş ikinci projesini ise şöyle açıkladı: “Son yıllarda hem maddi koşullar hem iş yoğunluğu nedeniyle sektörel İstanbul fuarlarına ziyaretler azalıyor. Bu nedenle TÜRAB olarak Antalya’da kapsamlı bir reklam fuarı düzenlemek istiyoruz. Bu çalışmanın zeminini oluşturmaya başladık. ANFAŞ ile iş birliği içinde lojistik ve nakliye gibi maliyetleri minimum seviyeye çekerek fuarı cazip hale getirmek istiyoruz.”

BAŞKAN SUCU DESTEK VERDİ
TÜRAB yöneticilerine ziyaretleri için teşekkür eden Özcan Sucu da, “Projelerinizi tek tek inceledim. Çok başarılı buluyorum. Projeleriniz gerçekleşirse yalnız Antalya için değil ülkemiz içinde faydalı olacaktır. Özellikle fuar ve kooperatifleşme konusunda iş birliği yapmak isteriz. Antalya’da makine, reklam ve promosyon ürünleri fuarı yapmak, iş ile tatili bir arada sunması açısından cazip olacaktır. Bu anlamda projelerinize tam destek olacağımızı belirtmek isterim” diye konuştu.

ÜYELERİN GÖZ SAĞLIĞI EMİN ELLERDE
Diğer yandan TÜRAB, Özel Kaya Göz Merkezi ile yaptığı anlaşma ile göz sağlığını garantiye aldı. İmzalanan iş birliği protokolü kapsamında Kaya Göz Merkezi, TÜRAB üye işyerlerinin çalışanları ile birinci derece yakınlarına tüm muayene, tetkik, botoks uygulamaları ve ameliyatlarında %20 indirim uygulayacak.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI