1xbet betist supertotobet
Bugun...



Sahil Antalya'da ilk mahkeme sonuçlandı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Sahil Projesi davası ile ilgili twitter hesabından bir açıklama paylaştı. Böcek, "Alkoçlar bize açtığı davayı kaybetmiştir. Mahkeme de ranta dur demiştir" dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-04-2020 23:56:31 Tarih: 03-04-2020 14:22

Sahil Antalya'da ilk mahkeme sonuçlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Menderes Türel döneminde Ender Alkoçlara verilen Konyaaltı Sahil Projesi işletme ihalesinin iptali üzerine Alkoçlar firması tarafınan Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne açılan davada ilk mahkeme sonuçlandı.

Yürütmeyi durdurma kararının ardından devam eden dava sonucunu sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Muhittin Böcek, "Sevgili hemşehrilerim, 26 yıllık siyasi hayatım boyunca sizleri hiç yanıltmadım. Sizlerin hakkını kimseye yedirmedim. Ranta kurban edilen Konyaaltı Sahil davası sonuçlanmıştır. Alkoçlar bize açtığı davayı kaybetmiştir. Mahkeme de ranta dur demiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerini kullandı.

İşte Böcek'in o açıklaması:


Muhittin Böcek'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama sonrası ise Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Menderes Türel'den jet yanıt geldi. Türel, "Bu millet can derdine düşmüşken, belediyenin “İhtiyacı olan vatandaşın yanında nasıl olurum“ diye düşünmesi gerekirken, Danıştay’a itiraz yolu açık bir kararı kesin hükümmüş gibi sunarak, halkımızı bu zor günlerinde kandırmaya çalışmanın karşılığı sadece ve sadece “Yazıklar olsun” demekten ibarettir.

Daha önce aynı konuda Büyükşehir aleyhine verilen yürütmeyi durdurma kararını “Nihai karar değildir“ diye yorumlayan Sn. Böcek’in kesinleşmemiş bir kararı, millet can derdine düşmüşken gündeme getirmesine söyleyecek söz bulamıyorum." dedi.



Hukukçular ise konu ile ilgili verilen kararın ilk mahkeme kararı olduğunu, bir üst mahkemece kararın onaylanabileceğini veya bozulabileceğini bildirdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER BELEDİYE Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI