1xbet betist supertotobet
Bugun...



Topaloğlu: "Kemerliler endişeye kapılmasın"

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, koronavirüs ile ilgili gündeme dair açıklamalarda bulundu.

facebook-paylas
Tarih: 14-03-2020 13:36

Topaloğlu:

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, koronavirüs ile ilgili gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Topaloğlu, dünyanın ve Türkiye’nin gündeminde yer alan koronavirüs nedeniyle Kemer halkının endişeye kapılmamasına gerek duyulmamasını belirtti.


Belediye olarak koronavirüse karşı tüm önlemlerin alınmaya başlandığının altını çizen Topaloğlu, Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç başkanlığında bir toplantı gerçekleştirdiklerini kaydetti.


Toplantıda, koronavirüsle ilgili birçok karar alındığına dikkat çeken Topaloğlu, “Koronavirüsle ilgili en büyük görev belediye olarak bize düşüyor. Alınan kararlara istinaden bugün öğleden sonra tüm resmi kurumlarda ilaçlama çalışmalarına başlanılacak. Camiler, hükümet konağı ve diğer resmi kurumlar belediye ekiplerimizce ilaçlanacak. Arkasından toplu taşıma araçları ilaçlanacak. Bunlar bir defaya mahsus olmayacak. Sürekli dönüşümlü olarak olacak. Billboardlara da koronavirüse karşı alınması gereken tedbirlerle ilgili bilgilendirme yazıları asılacak ve el ilanları bastırılacak ve halkımıza dağıtılacak.” dedi.


2 TON DEZENFEKTAN ALINIYOR
Şu anda piyasada dezenfektan ve sıvı el sabunlarının bulunmadığına vurgu yapan Topaloğlu, açıklamasında şunlara yer verdi:
“Şu anda piyasada dezenfektan bulmak çok zor. İstanbul’da bir bağlantı kurduk ve 2 ton dezenfektan temini edeceğiz. Pazartesi ya da Salı günü elimize ulaşacak. Dezenfektan aparatlarını da hazırladık ve resmi dairelere dağıtarak insanların ellerini temiz tutmaları sağlanacak. Okulların da kapanmasının ardından gerekli çalışmalar yapılacak ve açıldıktan sonra el dezenfektanları hazır olmuş olacak. Vatandaşımız rahat olsun. Mutlaka temizliğe dikkat edelim. Belediye olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Mümkün olduğu kadar tokalaşmayalım, sarılmayalım ve öpüşmeyelim. Kalabalık olan yerlerde de bulunmamaya dikkat edelim. Kemer halkı rahat olsun. Belediye olarak gerekli tedbirleri alıyoruz.”







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEMER Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI