1xbet betist supertotobet
Bugun...



TÜRAB Kadın Girişimciler Birliği Ali Bahar'ı ağırladı.

Tüm Reklamcı ve Ajanslar Derneği TÜRAB'ın bünyesinde yer alan Kadın Girişimciler Birliği, girişimci kadınların katılımı ile kahvaltılı buluşma programı düzenledi.

facebook-paylas
Tarih: 29-09-2022 18:57

TÜRAB Kadın Girişimciler Birliği Ali Bahar'ı ağırladı.

GİRİŞİMCİ KADINLARIN KONUĞU ALİ BAHAR OLDU!
TÜRAB Kadın Girişimciler Birliği'nin düzenlediği kahvaltılı programın konuğu Antalya OSB Başkanı Ali Bahar oldu. Bahar, kadınların iş dünyasına sağladığı katkılardan bahsetti, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine dair projelerini anlattı.

Kadınların hayatın her alanında olduğu gibi iş dünyasına da önemli katkılar verdiğini hatırlatan Bahar, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerini kazandığı taktirde kadınların söz hakkını en üst seviyeye çıkaracağını söyledi. Kadın girişimcilerden gelen soruları da yanıtlayan Bahar, toplantı sonunda kadınlardan seçime dair destek istedi.

KADINLAR BİNANIN TEMELİ GİBİDİR!
Kadın Girişimciler Başkanı Gülizar Tankay ise katılımlarından dolayı kadın girişimlere ve Ali Bahar'a teşekkür etti, TÜRAB projelerinin kadınların katkısı ile daha hızlı yol alacağını, sadece ATSO'da değil, iş dünyasının yönetim kademesinin tüm alanlarında kadınların olması gerektiğinin altını çizdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI