1xbet betist supertotobet
Bugun...



UCİM'e büyük ilgi!

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM), 17-18 Aralık tarihinde Alanya’da düzenlenen 12. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı’nda yer aldı.

facebook-paylas
Tarih: 20-12-2022 13:07

UCİM'e büyük ilgi!

UCİM Antalya İl Temsilciliği koordinatörleri  ve gönüllü   UCİM üyeleri katılımcılara UCİM hakkında bilgi vererek, hem Antalya içindeki hem de ülke genelindeki faaliyetlerden bahsederken , çocuklar ise stand çevresinde kurulan sınırlı boyama etkinliğine katıldı.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Tatar ve SKS Daire Başkanı Hasan Uyaroğlu ,üniversitenin akademisyenleri  ve  Alanya Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ,ayrıca Patika Engelsiz Yaşam Derneği ‘nin Alanya koordinasyon ekibi tarafından ziyaret edilen UCİM koordinasyon ekibine   destek olacaklarını belirterek   UCİM ‘e gönüllü  üye oldular.

Protokolden ve her meslek grubundan önemli isimlerin de ziyaret ettiği UCİM standı ;vatandaşların da yoğun ilgisi ile karşılaştı.

UCİM Antalya Temsilciliği koordinasyon ekibi 12. Antalya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı ile bir çok  ilçeden gelen festival ziyaretçilerinden de pek çok yeni üye kaydı aldıklarını; bu ilçelerde de UCİM çatısı altında çocuk istismarı konusunda mücadele edecek arkadaşlara ulaşmış olmaktan dolayı ve  Alanya Sosyal Hizmet Müdürlüğü tarafından kurumda görüşmeye davet edilmiş olmaktan mutlu olduklarını ve bu görüşmelerin çocuklar için yapılacak güzel projelere vesile olmasını dilediklerini iletti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI