1xbet betist supertotobet
Bugun...



"Yavrularımızın ömrü uzun bahtı güzel olsun"

“Sosyal Belediyecilik” anlayışı ile hizmet veren Aksu Belediyesi, “HOŞ GELDİN BEBEK” projesi kapsamında; ilçede ikamet eden ve yeni bebek sahibi olan aileleri ziyaret etmeye devam ediyor.

facebook-paylas
Tarih: 28-02-2020 17:02


Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in eşi Ümmü Şahin “HOŞ GELDİN BEBEK” projesi kapsamında Şubat ayında 22 ailenin bebek sevincine ortak oldu. Halkla iç içe olmak, onların iyi ve kötü günlerinde yanlarında bulunmanın kendileri için büyük önem taşıdığını belirten Ümmü Şahin Şubat ayı ziyaretleriyle ilgili şunları söyledi;  
“İlçe genelinde Şubat ayında da yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret ederek, bebek sevinci yaşayan ailelerimizin, mutluluklarına ortak olmaya devam ettik. Bizim kültürümüzde doğumda, düğünde ve ölümde insanlar birbirlerini ziyaret ederek, sevincini, mutluluğunu ve üzüntüsünü paylaşır. İşte bu düşünceden hareketle başlattığımız “HOŞ GELDİN BEBEK” projemiz kapsamında, ziyaretlerimize şubat ayında da devam ettik. Ziyaretlerimizde ailelerimize Allah analı babalı büyütsün, gözünüz aydın, yavrularımızın ömrü uzun bahtı güzel olsun temennilerimizi ilettik” dedi.
Aksu Belediyesi Basın Servisi







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKSU Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI