1xbet betist supertotobet
Bugun...



Yeni dönem kurs kayıtları başladı

Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi’nin (KONSEM) 2022-2023 dönemi ücretsiz kurs başvuruları başladı.

facebook-paylas
Tarih: 16-01-2023 13:13

Yeni dönem kurs kayıtları başladı

Konyaaltı Belediyesi’nin her yıl ücretsiz olarak verdiği kurs eğitimlerinin yeni dönem başvuruları başladı. Başvurular, 16-22 Ocak tarihleri arasında yapılacak. Kontenjanla sınırlı olan kurslara, www.konyaalti.bel.tr adresi üzerinden de yapılabilecek. Başlıca eğitim verilecek kurslar arasında; hobi, sanat, spor, dil ve atölye kurslarının verildiği KONSEM’de ikinci dönemde pilates, yoga, fitness, zumba, Türk Halk Oyunları, İngilizce, Rusça, yabancılar için Türkçe, yağlı boya resim, takı yapımı teknikleri, kağıt rölyef, işaret dili, cilt bakım teknikleri gibi kurslar yer alıyor. Güz dönemi kursların sona erdiğini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, bu kurslardan yüzlerce vatandaşın faydalandığını dile getirdi. Günümüz şartlarında insanların gerek hobi gerekse de meslek olarak yapmak istediği aktivitelere ulaşmakta zorluk çektiğini kaydeden Başkan Esen, belediye olarak bu imkanı ücretsiz bir şekilde her yıl vatandaşların hizmetine sunduklarını söyledi.

Kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 0 (242) 259 33 33 numaralı telefonu arayabilir.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI