1xbet betist supertotobet
Bugun...



Yüklü elektrik faturalarının sorumluları yakalandı!

Antalya’da bir grup sanatçı enflasyonun durmadan yükselmesi ile faturalara özellikle elektrik faturalarına yapılan zamları sanat ile eleştiriyor.

facebook-paylas
Tarih: 08-02-2022 17:42

Yüklü elektrik faturalarının sorumluları yakalandı!

 Hayatın ne kadar pahalılaştığı her gün konuşulmakta, pek çok farklı sektördeki insanın şikayetleri duyulmaktadır. Bu sefer ekranlarda görmeye alışık olmadığımız bir ifade biçimi olarak sanat konuşuyor. Sözlü ifadenin yetersiz kaldığı bu konu, sanatçılar tarafından oldukça çarpıcı bir biçimde ele alınıyor.



Sergi mekânı Nobu Projects’de; Batuhan Yaldızkum, Burhan Kum, Cengiz Kuluğ, Damla Çetinkaya, Ezgi Bilgin, Kemal Kahveci, Kübra Yıldırım’ın bireysel ve toplu yapılan resim, heykel, fotoğraf ve yerleştirme işleri görülebilir. Sergi metni incelendiğinde anlatılmak istenen meselenin biraz daha içine girmek mümkün:

‘’Gereği düşünüldü: Ülkece yaşadığımız sorunlara bir yenisini ekleyen yüklü elektrik faturalarının sorumluları adalete teslim edilmiştir. İçlerinde çamaşır makinesi şofben ısıtıcı elektrikli süpürge gibi suçluların yer aldığı suç şebekesi üyelerinin sanatçılar tarafından kurulan Nesne Mahkemesi kararınca, 8 Şubat 2022 tarihinde "F" Tipi bir galeride halka açık sergilenmesi uygun görülmüştür.’’



“Nesne Mahkemesi başlıklı sergi, 8 Şubattan itibaren 6 gün boyunca Konyaaltı Cd. Bulunan Nobu Projects ‘de ziyarete açık olacak.
Nobu Projects: Deniz mh. Konyaalltı cd. Türker Apt. No: 4 Muratpaşa/Antalya
Instagram: nobuprojects











Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI