1xbet betist supertotobet
Bugun...



Duacı Aile Yaşam Merkezi açılışa hazır

Başkan Hakan Tütüncü, Duacı Mahallesi’ni güzelleştirme sözü verdiğini anımsatarak, “Temel belediyecilik hizmetlerimiz ve sosyal tesis yatırımlarımızla Duacı’yı, Antalya'nın en güzel mahallelerinden biri haline getiriyoruz” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-03-2020 22:09:38 Tarih: 08-03-2020 15:35

Duacı Aile Yaşam Merkezi açılışa hazır

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Duacı Mahallesi’nde tamamlanan ve devam eden belediye yatırımlarını inceledi. Duacı Mahalle Muhtarı Hasan Erdoğan’ı da ziyaret eden Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra asfalt ve kaldırım çalışması tamamlanan caddeleri ve yapımı devam eden parkı gezdi.


Duacı Aile Yaşam Merkezi açılışa hazır

Tütüncü, Duacı Mahallesi’nde yapımını tamamladıkları aile yaşam merkezini de önümüzdeki günlerde hizmete açacaklarını kaydetti. Tütüncü, Aile yaşam merkezi projesiyle, sosyal belediyecilik hizmetlerini kırsaldaki mahallelerde yaşayan hemşehrilerinin ayağına götürdüklerine dikkat çekti.


Duacı Aile Yaşam Merkezi’nde hangi hizmetler var?

Duacı Ali Yaşam Merkezi,  1.863 metrekare alan üzerine inşa edildi. Tesiste binanın kullanım alanı ise 530 metrekare. Merkezde etkinliklerin yapılabileceği 190 m2 büyüklüğünde çok amaçlı salon, gelin odası, mutfak hazırlık bölümü yer alıyor. Aile Sağlık Merkezi’nde 3 adet aile hekimi, laboratuar, pansuman ve  enjeksiyon odalarının yanı sıra 2 adet derslik yer alıyor. Belediye hizmet birimi ile belediye tahsilât veznesi de yaşam merkezinde mahalle sakinlerine hizmet verecek.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI