1xbet betist supertotobet
Bugun...



Gülşen'e bir tepki de Fahri Özdemir'den geldi!

Diyanet Birlik-Sen Akdeniz Bölge Başkanı Fahri Özdemir yaptığı açıklama ile sanatçı Gülşen'in İmam Hatip Liselilere yönelik sarf ettiği sözlerinden dolayı sert şekilde eleştirdi.

facebook-paylas
Tarih: 25-08-2022 13:37

Gülşen'e bir tepki de  Fahri Özdemir'den geldi!

Özdemir açıklamasında şunları söyledi.
Kökü mâzide, gölgesi âtide asırlık bir çınar olarak millî ve manevi degerlere sahip öncü nesiller yetiştirmeyi ilke edinen Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, Milli Eğitim Bakanlığının belirlemiş olduğu müfredat ile eğitim-öğretim veren İmam Hatip mezunlarına sapık diyen sözde sanatçı, Gülşen'in ağzından çıkan cümleleri esefle kınıyor, misliyle kendisine iade ediyoruz. Ayrıca ağzını yutmamak şartıyla porçözle yıkamasını, bir daha İmam- Hatiplileri diline dolayıp eveleyip gevelememesini tavsiye ediyoruz.

Ucuz yoldan gündemde kalmak için İmam-Hatip Lisesi mezunlarını diline dolayan hadsiz acizlere asla müsade etmeyeceğiz. Bu memleket ne çektiyse bunun gibi haddini bilmeyen, toplumu kutuplaştıran hadsiz soytarıların yüzünden çekti. Yapacaksanız adam gibi sanatçılığınızı yapın. Boyunuzdan büyük işlere kalkışmayın, her şeye maydanoz olmayın.

Unutmayalım kişinin üslubu kimliğidir.
Sözde sanatçı Gülşen'in tüm İmam-Hatip Lisesi mezunlarından özür dilemesini, ayrıca ağzından çıkan o çirkef sözlerin hesabını hukuk önünde vermesini, bedelini ödemesini istiyoruz.

İmam- Hatipli mezunu olmakla onur ve gurur duyuyoruz. Rahatsız olan varsa soğuk bir soda içsin.
Bir lafa bakarım lafmı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı, sanatçımı, yoksa soytarımı diye.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI