1xbet betist supertotobet
osmaniye escort
Bugun...



Kepez’in ışıkları hiç sönmüyor!

Antalya Semt Pazarcılar Odası ile Emlakçılar Oto Galericiler ve İş Takipçileri Odası Başkan adaylarını ve ekibini akşam saatlerinde belediyede ağırlayan Başkan Tütüncü, “Bu saatte bile belediyemiz açık. Kepez’in ışıkları hiç sönmüyor. Biz her zaman hemşehrilerimizin yanı başındayız.” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 21-12-2021 18:07

Kepez’in ışıkları hiç sönmüyor!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün gündüzleri gibi akşamları da yoğun bir tempoda geçiyor. Her akşam hemşehrilerinin evlerine konuk olan Başkan Tütüncü, bir yandan da ışıkları hiç sönmeyen belediyede, akşam geç saatlere kadar randevu talebinde bulunan misafirlerini ağırlıyor. Başkan Tütüncü, 2022 yılında yapılacak esnaf odaları seçimlerinde Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkan Adayı Zeki Doğan ve ekibi ile Antalya Emlakçılar Oto Galericiler ve İş Takipçileri Odası başkan adayı Ömer Şahbaz ve ekibini akşam saatlerinde belediyede kabul etti. Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkan Adayı Zeki Doğan ve ekibiyle makamda görüşen Tütüncü, Antalya Emlakçılar Oto Galericiler ve İş Takipçileri Odası adayı Ömer Şahbaz ve ekibiyle de belediyenin meclis salonunda saat 22.10’da bir araya geldi.

Yoğun bir gün olduğunu, randevu talebinin de esnaflardan gelmesi üzerine aynı gün kabul etmek istediğini belirten Tütüncü, “Esnafımızın randevu talepleri bizim için çok önemli. Esnaf odalarımızın başkan adayları da randevu talebinde bulununca, hiç beklemeden aynı gün jet hızıyla randevuyu oluşturalım istedim. Oldukça yoğun bir gündü… Saat olarak biraz geç bir saat oldu. Bu saatte teşriflerinden dolayı da esnaflarımıza ayrıca teşekkür etmek isterim. Tüm esnaf arkadaşlarımız bizler için çok kıymetli, çok değerli” dedi.

ESNAFIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK KIYMETLİ
Esnaf dostu bir belediye olarak tanımlandıklarını dile getiren Başkan Tütüncü, “Bu tanımlamadan dolayı da büyük bir mutluluk duyuyoruz. Esnafın menfaatine olan bütün düzenlemelerde, yada inisiyatif kullanılabilecek her noktada bugüne kadar esnafımızın yanında, yanı başında olduk. Bugünden sonra da aynı şekilde olmaya devam edeceğiz. Saat şuan akşam 22.10… Bu saatte bile belediye esnafımıza açık.  Kepez’in ışıkları hiç sönmüyor. Her zaman hemşehrilerimizin yanı başındayız. Ama söz konusu esnafsa o zaman Kepez Belediyesi, 24 saat hizmet verir. “ diye konuştu.

KAPIMIZ GÖNLÜMÜZ ESNAFIMIZA AÇIK
“Bizim tarafımız belli.” diyerek sözlerine devam eden Başkan Tütüncü, “Biz esnafımızdan yanayız. Esnafın menfaatine olan her şeyde 7 gün 24 saat esnafın yanındayız. Bizim kapımız gönlümüz her zaman esnafımıza açık. Esnaf mutluysa, toplum mutludur. Esnaf toplumun temelidir. Esnafımızın emeğini kimseye ezdirmeyiz, yedirmeyiz. Her zaman o kutsal olan emeğin yanında olmalıyız. Pandemi döneminde belediyemizin kiracılarından 8 ay kira almadık. Dükkanını açan, açmayan esnafımızdan 3 ay kira almadık. Geri kalan aylarda da açanlardan yüzde 50, açmayanlardan yine kira almadık.” ifadelerini kullandı.

Başkan Tütüncü, konuşmasını tamamlarken esnaf odalarının seçimlerine katılacak her adaya yol açıklığı ve başarılar diledi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI