1xbet betist supertotobet
Bugun...



KONYSİAD’ın konuğu Başkan Böcek oldu!

Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONYSİAD) pandemi nedeniyle ara verdiği toplantılarına yeniden başladı. KONYSİAD’ın yaklaşık 1,5 yıl aradan sonra yeniden gerçekleştirdiği yüz yüze toplantılarının ilk konuğu ise Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek oldu

facebook-paylas
Tarih: 29-09-2021 17:57

KONYSİAD’ın konuğu  Başkan Böcek oldu!

Konyaaltı Sanayici ve İş İnsanları Derneği (KONYSİAD) pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldığı yüz yüze toplantılarına yeniden başladı. Yaklaşık 1,5 yıl aranın ardından yeniden düzenlenen toplantıların ilk konuğu ise Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek oldu. Hotel Su'da düzenlenen toplantıya KONYSİAD üyeleri katıldı.

KONYSİAD'a katılan yeni üyeler Merve Ustaoğlu (Vava Medya- Reklam Hizmetleri), Ramazan Karabulut (Karabulut İnşaat-Antalyaspor Asbaşkanı-Konyaaltı Belediyespor Başkanı), Emrah Çelik (Emir Tur- Antalyaspor Asbaşkanı), Bahri Kaya (Food in Box), Atılgan Kamaz (Atılgan Eczanesi), Uğur Açıkyol (Konaklar Amerikan Kültür Kreşi) üye giriş belgelerini Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten ve KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan'ın elinden aldılar.

Açılış konuşmasını yapan KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan, “Yaklaşık 1,5 senenin ardından ilk toplantımızı her zaman olduğu gibi Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek İle yapıyoruz. Öncelikle kendilerine geçirdikleri zorlu hastalıktan dolayı tekrar geçmiş olsun demek istiyorum. Bizlere bir kez daha hayata tutunmanın ve azmin zaferini kanıtladınız. Ne yazık ki tabiri caizse üzüntülerin biri biterken diğeri yaşandı ve yakın zamanda sevgili başkanımızın değerli ağabeyi Şadi Böcek hakkın rahmetine kavuştu. Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

PANDEMİNİN ETKİSİ
3 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilen toplantının pandemi nedeniyle son yüz yüze  toplantı olduğunu hatırlatan KONYSİAD Başkanı  İlhami Kaplan, “Bir dahaki toplantıda görüşmek dileğiyle ayrılmıştık birbirimizden fakat aniden tam bir bilinmezin ortasında buluverdik kendimizi. O günden bugüne bolca kaygı ve çok şükür bugün de hastalanmadık rahatlamasıyla geçirdik zamanı. Ve bu süreçte yaşamın aslında bazen ne büyük dirençler istediğini tüm hücrelerimize kadar anladık. Geçtiğimiz ay büyük bir yangın felaketi de yaşadık. Yangın felaketleriyle ilgili bir de kriz ekibi oluşturduk ve bölgedeki ilk STK toplantısına katıldık. Daha sonra yaptığımız görüşmelerimizde ise bölgede yaraların sarılması adına üzerimize düşeni yapma gayreti içinde bulunduk” şeklinde konuştu.

SİYASET ÜSTÜ DAVRANIYORUZ
İlhami Kaplan’ın ardından kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek “Turizm, tarım ve ticaret Antalya için çok önemlidir. Antalya’yı siyaset üstü tutarak geliştirmeye devam edeceğiz. Antalya için bugüne kadar çivi çakan kim olursa onlara teşekkür ediyorum. Uzun zamandır toplantı yapamıyoruz, ülke olarak, dünya olarak zor bir dönemden geçtik. Geçen yıl bu günlerde yaşam mücadelesi veren bir arkadaşınız olarak şu an  sizin huzurunuzda olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Geçtiğimiz aylarda büyük afetler yaşadık. Bizler siyaset üstü davranmaya devam edeceğiz. İki buçuk yılı tamamlıyoruz. Kamu yararı olan bütün projelere devam ediyoruz. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını korumaya çalışıyoruz” dedi.

PROJELER DEVAM EDİYOR
Bugüne kadar geçmiş dönem ve borçlar ile ilgili tek kelime etmediğini söyleyen Başkan Muhittin Böcek “Göreve geldikten sonra cumhurbaşkanımız Külliyeye davet etti. Orada sayın Cumhurbaşkanı ‘Ne kadar borcun var?’ diye sordu. 6 milyar 103 milyon Lira dediğimde ise şaşkınlığını gizleyemedi. O zaman Türkiye’de en borçlu belediyeler arasında 5. sıradaydık. Şu an ise kur ve faiz farkı dolayısıyla 7 milyar 308 milyon lira borcumuz bulunuyor. Sizlerin paralarını korumaya devam edeceğiz. Şuan kamu yararı olan bütün projeleri devam ettiriyorum. Raylı sistem hattının 3 etabını tamamladık. Ayrıca yılbaşında 110 milyon lira ödedik. Bir taraftan turizmle ilgili bir taraftan tarımla ilgili çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Herkese dokunmaya çalışıyoruz ve herkesi seviyoruz. Bizler siyaset üstü davranıyoruz böyle de devam edeceğiz. Ben sen yok biz varız, biz birlikte yaparız dedik ve öyle yola çıktık” şeklinde konuştu.

KONYSİAD’A TEŞEKKÜR
Konyaaltı’nın ve KONYSİAD’ın kendisi için önemli bir yeri olduğunu söyleyen Başkan Muhittin Böcek “Benim için KONYSİAD çok önemli. Geçmişte de birlikte önemli projelere imza atmıştık. Yeni katılan üyelerimizi de tebrik ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.  Konuşmaların ardından KONYSİAD’ın geçmiş dönem Yönetim Kurulunda yer alan Üyeleri Erdal Atılgan, İsmail Bilal, Salih Peker, Mustafa Öğretmenoğlu'na ve Ata Sporumuza katkılarından dolayı da Mustafa Koç'a Başkan Muhittin Böcek, Kamil Köten ve İlhami Kaplan tarafından plaket takdim edildi.

Toplantıya Konyaaltı Kaymakamı Kamil Köten , Gençlik Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, Konyaaltı  Jandarma Komutanı Binbaşı Özhan Nacar, Konyaaltı  Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, KONYSİAD Üyesi ANTEPE Genel Müdürü  İsmail Erdoğmuş Büyükşehir Daire Başkanları ve Bürokratları, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkan adayları Haşmet Öyken, İdris Taş ve KONYSİAD Üyesi V Tv Haber Müdürü Ali Buldu da katıldı. Toplantı KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan'ın Muhittin Böcek'e  teşekkür plaketi takdimiyle sona erdi.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI