1xbet betist supertotobet
Bugun...



Park yasak, park tabelasını park etmek serbest

Antalya İhbar Hattı, Kepezli vatandaşların park sorununu yetkililere duyurarak onların sesi olmaya devam ediyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-02-2020 15:08:13 Tarih: 29-02-2020 15:00

Park yasak, park tabelasını park etmek serbest

Antalya İhbar Hattı, Antalyalı vatandaşların sorunlarını yetkililere duyurarak onların sesi olmaya devam ediyor. İhbar hattı, @antalyaihbar adlı Twitter sayfasından vatandaşların ilettiği ihbarları paylaşmaya devam ediyor.

Sorunun yetkililere duyurulmasını ve çözülmesini sağlayan Antalya İhbar Hattı, Antalya'da yaşanan tüm çevre  sorunlarını gündeme taşıyor. İhbar Hattı, son olarak Kepez İşkur Önü'nde yaşanan park sorununu gündeme getirdi. Kepezli vatandaşlar tarafından yapılan ihbarda, "park  yasak ama park tabelasını park etmek serbest, bu nasıl uygulama" diyerek tepkilerini dile getiriyorlar.

Kaldırım olmaması ve kaldırım işgalleri Antalya'da yaşanan sıkıntıların başında yer alıyor. Özellikle resmi dairelerde işleri olan vatandaşları en çok sıkıntıya sokan sorun ise park sorunu… Kaldırım işgallerinin yanısıra kaldırıma park eden araçlardan da yakınan yayalar seslerini duyuracak yetkili arıyorlar.
Kepez İşkur önünde yaşanan park sıkıntısını dile getiren vatandaşlar, park yasak tabelalarından bıkmış durumda. Vatandaşlar "Park  yasak ama park tabelasını park etmek  serbest" diyerek yetkililere seslerini duyurmaya çalışıyor.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI