1xbet betist supertotobet
Bugun...



Turizmden biz de faydalanalım!

Yasakların kalkması ile turist patlaması beklenirken, turizm şehri Antalya’da berber ve kuaför esnafı, turistin şehre inmemesinden dertli. Kuaför Süleyman Özyurt, esnaf adına beklentisini dile getirdi.

facebook-paylas
Tarih: 04-03-2021 14:48

Turizmden biz de faydalanalım!

Covid-19 yasaklarının gevşetilmesi ve yavaş yavaş ülkeler arası sınırlamaların da kalkması ile turizmin bu yıl ciddi anlamda hareketlenmesi bekleniyor. Bir taraftan Antalya'da turizmciler turist beklerken, bir taraftan da esnaf, turistin şehir merkezine ve daha çeşitli lokasyonlara çekilmesini istiyor.

Sektöründe yaptığı açıklama ve çıkışlarla dikkat çeken kuaför Süleyman Özyurt, bu kez esnaf adına bir çağrı daha yaptı.



TURİZMDEN FAYDALANAMIYORUZ!
Antalya’nın turizm şehri olmasına rağmen esnafın turizm ve turistten kazanç sağlayamadığına dikkat çeken erkek kuaförü Süleyman Özyurt, turistin şehir merkezine çekilerek esnaftan hizmet almasını, şehre döviz bırakmasını istiyor.

Şehir merkezine neden yeterince turist gelmediğinin sorgulanması ve buna göre adımlar atılması gerektiğini belirten Özyurt, şunları söyledi.



Biz bay-bayan kuaförleri ve berber esnafı olarak turistin şehrimize gelip alışveriş yapmasını, tıraş olmasını, bakım yaptırmasını istiyoruz.  Bu meslekte dünyada hatırı sayılır bir tecrübemiz ve ustalığımız var. Sağlık turizminde olduğu gibi sadece traş olmak için ülkemize yabancı turist gelmeyeceğine göre, turistler şehrin merkezine çekilmeli, alışveriş yapıp hizmet alarak esnafın darboğazdan çıkması sağlanmalı. Elbet bu konuda Valiliğimize, Belediyemize, Esnaf Odamıza, Üs Birliğimize görevler düşüyor. Bizler berber ve kuaför esnafı olarak turistleri ağırlamaya hazırız, verdiğimiz hizmette de iddialıyız. Temennimiz bu sezon şehre turistin getirilmesi, şehrin sadece belli bölgelerden ibaret olmadığının gösterilmesi, şehrin farklı bölgelerine turisti taşıyacak organizasyonlar ile turistin esnafla da tanıştırılması doğru olacaktır.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAŞAM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI