1xbet betist supertotobet
Bugun...



Türkiye televizyon izleme süresinde dünya ikincisi!

Birinci sırada Amerika'nın olduğu listede, Türkiye 3 saat 34 dakika televizyon izleme süresi ile dünyada en çok televizyon izleyen ülkeler arasında ikinci sırada bulunuyor.

facebook-paylas
Güncelleme: 21-07-2020 19:59:26 Tarih: 21-07-2020 19:47

Türkiye televizyon izleme süresinde dünya ikincisi!

RTÜK'ün yaptığı Televizyon İzleme Eğilimleri Araştırması verilerine göre Türkiye'de 3 saat 34 dakika televizyon izleniyor. Bu sürenin 3 saat 59 dakika televizyon izleyen Amerika'ya yakın olduğu görüldü.

Hafta içi ve hafta sonu televizyon izleme süreleri karşılaştırıldığında izlenilen saat aralıklarının birbirine yakın olduğu görüldü. Bununla birlikte hafta içi ve hafta sonu televizyon izleme ortalamaları incelendiğinde; 3-4 saat ve üzeri televizyon izlediğini belirtenlerin oranının hafta sonu daha fazla olduğu tespit edildi.



Günlük ortalama televizyon izleme süresinin 3 saat 34 dakika olarak belirlendiği araştırmanın sonuçlarına göre, hafta içi günlük ortalama televizyon izleme süresi 3 saat 30 dakika, hafta sonu günlük ortalama televizyon izleme süresinin de 3 saat 45 dakika olduğu görüldü.

Türkiye'de televizyon izleme süresi 1 yılda 1095 saate tekabül ediyor. Bu da yaklaşık 1,5 aylık süreye eşittir. Sonuç olarak Türkiye'de her yıl 1,5 ay televizyon izleniyor.



 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER YAŞAM Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI