1xbet betist supertotobet
Bugun...



Tütüncü'nün hafta sonu mesaisi

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, hafta sonu mesaisinde ilçenin iki büyük semt pazarını ziyaret ederek, esnafla ve hemşehrileriyle buluştu.

facebook-paylas
Tarih: 25-02-2020 21:51

Tütüncü'nün hafta sonu mesaisi

Başkan Hakan Tütüncü, geçtiğimiz hafta sonu daha önce de birçok kez gittiği Zafer Mahallesi’ndeki Cumartesi Semt Pazarı’nı ve Yeni Mahalle’deki Pazar Pazarı’nı ziyaret etti. Başkan Tütüncü, Cumartesi ve Pazar günü gerçekleştirdiği ziyaretlerde pazar alanını gezerek, tezgâhların başındaki esnafların ellerini sıktı, hal ve hatırlarını sordu. Esnafın pazar yeriyle ilgili taleplerini dinleyen ve bu talepleri karşılanması için ilgili bürokratına aktaran Tütüncü, semt pazarına alışverişe gelen hemşehrileriyle de sohbet etti.

 

Sevginin katık edildiği gönül sofrası Vatandaşların fotoğraf çekilme isteğini kırmayan Tütüncü, pazar esnafının sofra davetini de geri çevirmedi. Esnafla, yemek yiyen ve çay içen Başkan Hakan Tütüncü, sosyal medya hesabından “Pazarcı esnafımızdan Fatma Hanım ve eşi, beni sofralarına davet etti. Sevginin katık edildiği o gönül sofralarındaki muhabbet sanırım hiçbir yerde yok. Bu güzel günün en hoş vaktiydi.” paylaşımını yaptı.

Haftanın yedi günü sürekli ziyaretlerde bulunan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, pazar ziyaretleri sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla,  merak edilen ‘hiç yorulmaz mı?’ sorusuna şu yanıtı verdi:  
“Sevgi enerjisiyle beslenen yorulmaz” “Zafer Cumartesi Pazarı’nda, Yenimahalle Pazar Pazarında hemşehrilerimle birlikte oldum. Kalplerimizdeki sevgiyi paylaştığımız her yer çok güzel,  gönül gönüle olduğumuz her yer çok özel. Semt pazarlarında sevgi dolu elleri tuttum, esnafımızı ziyaret ettim; hemşehrilerimle gönül gönüle bir vakti paylaştım. Gönlü güzel hemşehrilerimin kalplerinde biriktirdikleri sevgiler en büyük enerjim. Bana soruyorlar; ‘Hiç yorulmaz mısın sen?’ Bu enerjiyle beslenen yorulur mu?”







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KEPEZ Haberleri

Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HABER ARA
HABER ARŞİVİ
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY
SON YORUMLANANLAR
YUKARI YUKARI